Η Αλίνα Καμπάεβα την οποία έχουν αποκαλέσει τα ρωσικά ΜΜΕ ως επίσημη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρεται να είναι ξανά έγκυος με το παιδί του Ρώσου προέδρου, την στιγμή που φέρεται να έχουν αποκτήσει ήδη δύο γιους.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η οποία επικαλείται το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο «General SVR», ο Πούτιν φέρεται να έμαθε το νέο λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η ρωσική στρατιωτική παρέλαση στη Κόκκινη Πλατεία για την επέτειο της 9ης Μαΐου.

Παράλληλα, ρωσικές πηγές φέρεται να ανέφεραν πως «δεν ήταν προγραμματισμένο» και ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς έμαθε ξαφνικά το γεγονός.

Σημειώνεται, ότι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να επιβάλει κυρώσεις στην Αλίνα Καμπάεβα με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, η οποία το διάστημα 2007-2014 ήταν μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου εκπροσωπώντας το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας, ενώ το 2014 διορίστηκε από το Κρεμλίνο για να διευθύνει τον κρατικό όμιλο National Media Group, με μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.