Μπορεί να έχουν περάσει λίγα 24ωρα μετά την αγορά του Twitter από τον Έλον Μάσκ και τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες, όμως ο CEO της Tesla αποφάσισε να «τρολλάρει» στις πρώτες αναρτήσεις που έκανε από την θέση του ιδιοκτήτη πλέον.

«Ας κάνουμε το Twitter όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται!», έγραψε και πρόσθεσε πως θέλει να αγοράσει την Coca Cola «για να της ξαναβάλει κοκαΐνη».

Μάλιστα, ανήρτησε, ένα παλιότερο ποστ του για τα Mc Donald’s, στο οποίο έλεγε ότι θα αγοράσει την αλυσίδα και θα φτιάξει όλες τις μηχανές παγωτού, σχολιάζοντας ότι δε μπορεί να κάνει θαύματα.

Δεν θα καταθέσει υπέρ της Άμπερ Χερντ

Επίσης, ο Έλον Μασκ μέσω του δικηγόρου του Άλεξ Σπίρο, διέψευσε τις φήμες που ανέφεραν ότι θα πήγαινε ως μάρτυρας στη δίκη της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ, με στόχο να καταθέσει υπέρ της ηθοποιού με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο CEO της Tesla και νυν κάτοχος του Twitter, καταγράφηκε ως πιθανός μάρτυρας κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, καθώς είχε σχέση με την ηθοποιό και μοντέλο Άμπερ Χερντ για ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Ντεπ τον Ιανουάριο του 2016.

Η Χερντ γνώρισε τον Μασκ στα γυρίσματα της ταινίας «Machete Kills» του 2013 και ο επιχειρηματίας επέμενε να δειπνήσει μαζί της, παρ’ όλο που ήξερε ότι εκείνη την εποχή έβγαινε με τον Ντεπ.

«Δεν ψάχνω για ραντεβού. Ξέρω ότι είναι σε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά… Η Άμπερ φαίνεται απλώς ένα ενδιαφέρον άτομο για να γνωρίσεις» αναφέρει email που έστειλε ο Μασκ στον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και άλλους, το οποίο έλαβε το The Hollywood Reporter.

«Ο Έλον και η Άμπερ άρχισαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2016 και πολύ σπάνια» είπε εκπρόσωπος του Μασκ στο E! News. «Η σχέση τους έγινε ρομαντική λίγο αργότερα». Ενώ λοιπόν, ο Μασκ δεν θα λάβει θέση στη δικαστική διαμάχη, ο πρώην ατζέντης του Ντεπ, Κρίστιαν Καρίνο κατέθεσε στη δίκη. Μεταξύ πολλών άλλων, αναμένεται να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Τζέιμς Φράνκο και Πολ Μπετάνι.