Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίστηκε για ακόμη μία μέρα με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να αναφέρει ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζηγο του, όπως και κάποια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Ντεπ κατέθεσε πως «πριν από περίπου έξι χρόνια, η κυρία Χερντ προέβη σε αυτές τις ανησυχητικές εγκληματικές πράξεις εναντίον μου, που δεν βασίζονταν σε κανένα είδος αλήθειας» και πρόσθεσε ότι «ήταν ένα απόλυτο σοκ – απλώς δεν χρειαζόταν να πάει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν είχε συμβεί τίποτα».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της δίκης παρουσίασε δύο βίντεο, τα οποία θεωρεί πως είναι «στοιχεία» για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, κατά της Άμπερ Χερντ, η οποία φέρεται να ήθελε να καλέψει ως μάρτυρες υπεράσπισης τους Έλον Μασκ και Τζέιμς Φράνκο.

Συγκεκριμένα, έδειξε ένα βίντεο στο οποίο η πρώην σύζυγος του βρίσκεται μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο, ενώ στο δεύτερο με τον Έλον Μασκ. Μάλιστα, η Χερντ σε κάποια από τα στιγμιότυπα που προβλήθηκαν, φάνηκε να είναι καλυμμένη με μία λευκή κουβέρτα, μη φορώντας κάτι άλλο και να κάνει κάποιες χειρονομίες πιο προσωπικές.