Η απόδειξη πως με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση μπορείς να επιτύχεις τα όνειρά σου είναι η ιστορία δύο καλύτερων φίλων από τη Βρετανία.

Ο 24χρονος Jamie Jewitt και ο 22χρονος Henry Rogers παραδέχονται πως στην εφηβεία τους η αυτοεκτίμησή τους ήταν στα τάρταρα.

Ο Ηenry είχε φτάσει τα 115 κιλά πριν βρει το δρόμο του προς το μόντελινγκ, ενώ σπούδαζε και εργαζόταν ως πωλητής.

Στόχος του ήταν τότε να κάνει καριέρα στο ράγκμπι, που ήταν το πάθος του. Φτάνοντας όμως στα κιλά αυτά, αποφάσισε να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα και όταν έγινε 76 κιλά βρήκε δουλειά στο Abercrombie & Fitch όπου τον ανακάλυψε ατζέντης του πρακτορείου μοντέλων Models 1.

Ο καλύτερός του φίλος Jamie Jewitt από το Έσεξ ήταν σχεδόν 100 κιλά πριν κλείσει τα 15 του χρόνια. Ήταν τόσο ανασφαλής με την εικόνα του που σπάνια έβγαινε φωτογραφίες. Ύστερα από δύο χρόνια αυστηρής δίαιτας και σκληρής προπόνησης έχασε τα παραπανίσια κιλά του και σταθεροποιήθηκε στα 76.

Ύστερα από χρόνια bullying για τα κιλά του κι αφού πλέον είχε βρει τον εαυτό του, η οικογένειά του τον ενθάρρυνε να πάει σε casting. Την πρώτη φορά δεν πήρε καμία δουλειά κι έτσι επικεντρώθηκε στις σπουδές του. Αλλά οι γονείς του επέμειναν να δοκιμάσει άλλη μία φορά. Τότε πέτυχε και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Οι δύο φίλοι έχουν φωτογραφηθεί σε καμπάνιες διάσημων οίκων όπως Tom Ford, Armani, Prada και Dolce & Gabbana.

Πλέον θέλουν να χρησιμοποιήσουν το βήμα που τους δίνεται για να μιλήσουν για την «ντροπή» γύρω από το ανδρικό σώμα και την ανδρική ανασφάλεια. Σκοπός τους είναι να προωθήσουν την εικόνα του υγιούς ανδρικού σώματος σε φωτογράφιση που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Δείτε τις φωτογραφίες