Ο Terry Hutt ήταν αφοσιωμένος στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας από τα τέσσερα χρόνια του. Έτσι, δεν του φαίνεται παράξενο που έχει ήδη πάρει θέση έξω από την κλινική όπου αναμένεται να γεννήσει το δεύτερο παιδί της η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον. Εκεί κοιμάται και ξυπνάει και, όπως δηλώνει, είναι καλά προετοιμασμένος για την αναμονή αυτή.

Σύμφωνα με το BBC, η Κέιτ εκτιμάται πως θα γεννήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες στην κλινική St Mary’s Hospital στο δυτικό Λονδίνο.

Ο 79χρονος Τerry Hutt σκοπεύει να περάσει το διάστημα αυτό πάνω σε ένα ξύλινο παγκάκι της κλινικής, μέχρι το δεύτερο βασιλικό μωρό να έρθει στον κόσμο. Ελπίζει μάλιστα το χαρμόσυνο γεγονός να συμβεί στις 30 Απριλίου, ημέρα των 80ων γενεθλίων του.

Έχει μάλιστα μαζί του και τα απαραίτητα δώρα για το μωρό: ένα σετ πλεκτά ρουχαλάκια.

«Η γυναίκα μου λέει πως είμαι τρελός. Έχω αδιάβροχη εξάρτυση κι έχω σκεπάσει το παγκάκι με έναν μουσαμά με σημαίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Το αποκαλούμε το ‘βασιλικό παγκάκι’», λέει.

Το 2013 ο Hutt – που είναι γνωστός ως “The Union Jack Man” – έμεινε 13 ημέρες στο ίδιο παγκάκι περιμένοντας τη γέννηση του πρίγκιπα Γεωργίου. Τρεφόταν με τσάι και πόριτζ που του προσέφερε το προσωπικό της κλινικής.

Σε ό,τι αφορά το φύλο του μωρού, πιστεύει πως το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα είναι κορίτσι. Αλλά, όπως λέει, το ίδιο νόμιζε και με το πρώτο παιδί και δεν έπεσε και πολύ μέσα…