Ενώ οι περισσότερες νύφες μετά το γάμο τους ή στο γαμήλιο γλέντι τους ρίχνουν μια ανθοδέσμη ώστε όπως λέει το έθιμο να την πιάσει κάποια ανύπαντρη και αλλάξει η τύχη της, μία νύφη στη Φλόριντα των ΗΠΑ αποφάσισε να πετάξει… τα ρούχα της.

Η νύφη από τη Φλόριντα έγινε viral στο Twitter μιας και επέλεξε ένα εντελώς εξώπλατο φόρεμα, με μόνο ένα ασορτί αστραφτερό στρινγκ να καλύπτει τα οπίσθιά της και να χαρίζει στον γαμπρό της έναν σέξι lap dance μπροστά στους καλεσμένους κατά το γαμήλιο γλέντι.

«Είναι αυτή η νύφη;» έγραψε στο Twitter ένας έκπληκτος χρήστης που αναδημοσίευσε το κλιπ με το χορευτικό των νεόνυμφων μαζί με τις παρανύμφους.

Το viral βίντεο των 3,2 εκατομμυρίων views

Στο εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 3,2 εκατομμύρια προβολές στο Twitter από το απόγευμα της Τρίτης 14/12, φαίνεται η ξυπόλητη νύφη ονόματι Ροσέλ να σπρώχνει ένα μικρό αγόρι από το δρόμο της καθώς πλησιάζει τον σύζυγό της που κάθεται σε μια καρέκλα στη μέση της πίστας.

Έπειτα, η κοπέλα σκύβει και κουνάει το πίσω μέρος της στο πρόσωπο του νέου της συζύγου, ενώ το χορευτικό που έκανε στη συνέχεια η ίδια και οι παράνυφες ακολουθεί τις κινήσεις από το σέξι σινγκλ της Beyoncé «Dance for You». Με το αντίστοιχο σέξι twerking φυσικά.

νύφη κάνει twerking στον γάμο της

Πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν τη νεαρή νύφη για τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και για τον πρώτο χορό που επέλεξε να δώσει στο γαμήλιο γλέντι της. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι κάθε νύφη μπορεί να φορά ό,τι θέλει και να χορεύει όπως θέλει σε αυτή την ξεχωριστή μέρα (αλλά και κάθε άλλη μέρα).