Είδε το φως-και αποφάσισε να φορέσει… παντελόνι. Η Andressa Urach που είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στον περίφημο διαγωνισμό Miss BumBum, τα διάσημα καλλιστεία της Βραζιλίας για τα καλύτερα οπίσθια, έζησε πρόσφατα έναν εφιάλτη.

Τα εμφυτεύματα στα οπίσθια, προκάλεσαν –πριν μερικούς μήνες-μόλυνση στο πόδι της με αποτέλεσμα να πάθει σηπτικό σοκ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Μάλιστα, νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στην εντατική ενώ υπήρχε ο κίνδυνος για ακρωτηριασμό.

Η 27χρονη καλλονή, μιλώντας τώρα στην εφημερίδα The Sun, αναφέρει ότι πλέον βρήκε τον Θεό και πως σκοπεύει να καλύψει τις διάσημες καμπύλες της μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι πέταξε δεκάδες ρούχα από τις ντουλάπες της, ως μέρος της νέου συντηρητικού στιλ που υιοθετεί.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η πίστη έσωσε τη ζωή μου και άλλαξε την προοπτική μου για τα πάντα», λέει. «Δεν είναι αυτά που λες ή γράφεις που κάνουν τη διαφορά όσον αφορά τον Θεό, είναι το πώς επιλέγεις να ζήσεις τη ζωή σου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.