Σοκ έχει προκαλέσει το έγκλημα στην Αλβανία με θύμα ένα 8χρονο παιδία, το οποίο σκότωσε και έθαψε στην αυλή του ο γείτονας των γονιών του. Σύμφωνα με την «Ora News» ο 38χρονος δράστης Κλόντιαν Καλαμάνι  είπε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για το λόγο που σκότωσε το παιδάκι.

Ο δράστης ανακρίθηκε από τον διευθυντή της αστυνομίας και από έναν εισαγγελέα, λέγοντας πως το παιδί τον είχε προσβάλει.

«Σήμερα, 16 Νοεμβρίου 2021, γύρω στις 8 ή 9 το πρωί, ήμουν στο σπίτι μου και έρχεται κοντά μου ο μικρός, του οποίου το όνομα δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι είναι ο γιος του Φ… και άρχισε να με βρίζει. Αυτή την ώρα δούλευα με μια αξίνα στην αυλή του σπιτιού μου και ήρθε κοντά στην πύλη, σε απόσταση ενός μέτρου από εμένα…».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο από την Αλβανία, ο δράστης διηγείται αναλυτικά πως χτύπησε το παιδί δύο φορές με την αξίνα, ενώ στη συνέχεια του έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη του με κορδόνι και το πέταξε στο λάκκο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber