Τρομακτικά είναι τα πλάνα που δημοσίευσαν οι ντετέκτιβ της αστυνομίας στο Μπέρμιγχαμ και δείχνουν μια γυναίκα που πιθανότατα έχει πέσει θύμα απαγωγής να προσπαθεί να βγει από ένα αμάξι και ένας άνδρας να την ξαναβάζει μέσα γρήγορα και βίαια.

Ένα ανθρωποκυνηγητό βρισκόταν σε εξέλιξη αφού το βίντεο της κάμερας του ταμπλό κατέγραψε τη στιγμή που ένα σκουρόχρωμο Ford Mondeo σταμάτησε απότομα στην οδό Golden Hillock στις 5.45 μ.μ. στις 7 Νοεμβρίου. Η αστυνομία φοβάται ότι μια γυναίκα , η οποία πιστεύεται ότι είχε μπει με το ζόρι στο αυτοκίνητο λίγο πριν στην κοντινή οδό Sampson, κρατείται αιχμάλωτη.

Το βίντεο την δείχνει να ανοίγει μια πόρτα και να προσπαθεί να βγει έξω πριν βγει ένας άντρας και τη σηκώσει και την βάλει με τη βία πάλι στο αυτοκίνητο μέσα.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας των West Midlands είπε: «Δώσαμε σήμα σε όλους τους ασυρμάτους σε όλες τις περιπολίες μας για λεπτομέρειες του οχήματος και ελέγξαμε τις κάμερες του δρόμου, αλλά δεν μπορέσαμε ακόμη να εντοπίσουμε το αυτοκίνητο.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, του εγγεγραμμένου κατόχου του και των επιβαινόντων.

«Μια τσάντα βρέθηκε στην άκρη του δρόμου και μάρτυρες περιέγραψαν το άτομο που μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο ως γυναίκα. Δεν υπήρχε τίποτα στην τσάντα για να μας βοηθήσει να την αναγνωρίσουμε και δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε αν είναι ασφαλής. Ελπίζουμε ότι κάποιος θα αναγνωρίσει τον άνδρα που εμφανίζεται για λίγο στο κλιπ ή θα γνωρίσει κάποιον που έχει πρόσβαση σε ένα παρόμοιο όχημα και ταιριάζει με την περιγραφή των ανδρών».

Οι δύο άνδρες στο αυτοκίνητο περιγράφονται ως νεαροί κοντά στα 20 ενώ η γυναίκα περιγράφεται με ασιατικά χαρακτηριστικά και πιστεύεται ότι ήταν έφηβη ή κοντά στα 20.