Τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για κρίσιμη κατάσταση στην υγεία της έβαλε η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία εθεάθη σήμερα (1/11) να οδηγεί μόνη της το αυτοκίνητό της μέσα στο κάστρο του Ουίνδσορ. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η 95χρονη μονάρχης, για την υγεία της οποίας υπήρχε έντονη ανησυχία, οδήγησε μόνη της το αυτοκίνητό της, μια πράσινη Jaguar.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ με μαντήλι στα μαλλιά και γυαλιά ηλίου στη θέση του οδηγού, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν το παλάτι να βρίσκεται σε πανικό, με τη Bild να αναφέρει σε άρθρο της πως «στην πραγματικότητα είναι χειρότερα απ΄ ό,τι γνωρίζουμε».

Ερωτήματα για την υγεία της 95χρονης

Τα ερωτήματα για την πορεία της υγείας άρχισαν να πληθαίνουν όταν η μονάρχης μετά από ένα διάλειμμα για ξεκούραση ακύρωσε τη συμμετοχή της στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, που πραγματοποιείται στη Γλασκόβη, στη Σκωτία.

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν συστήσει στη βασίλισσα Ελισάβετ να ξεκουραστεί για ένα διάστημα αφότου χρειάστηκε να περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε πάντως ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος μιλώντας μαζί της πριν από δύο ημέρες ξεκαθάρισε ότι είναι σε «πολύ καλή φόρμα».

«Απλώς πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή των γιατρών της και να ξεκουραστεί και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βρετανός πρωθυπουργός.