Η βιομηχανία του γυμνού αποδίδει και αποδίδει μάλιστα πλουσιοπάροχα, με τις σταρ της να εντάσσονται στις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες του κόσμου.

Οι κορυφαίες δημιουργοί περιεχομένου στη «ροζ» συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans καθαρίζουν εκατομμύρια τον χρόνο, βάζοντας τα γυαλιά σε όσους έχουν ακολουθήσει πιο παραδοσιακά μονοπάτια επαγγελματικής αποκατάστασης.

Onlyfans: Πόσα περισσότερα βγάζουν οι προκλητικές σταρ του ίντερνετ σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο

Την έρευνα έκανε η MrQ, μια βρετανική εταιρία gaming λογισμικού, συνέκρινε τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του OnlyFan με το μέσο εισόδημα που βγάζουν διάφορα επαγγέλματα στη χώρα.

Και βρήκε πως όσες έχουν κάνει ένα όνομα στην ενήλικη ψυχαγωγία, καθαρίζουν πολύ περισσότερα από πιο παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως γιατρός, δικηγόρος και εκπαιδευτικός.

Η πιο γνωστή σταρ του OnlyFans, που υπογράφει ως gem101, βγάζει περισσότερα από 29 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Η 10η πιο δημοφιλής, η capriceG92, κερδίζει 4,3 εκατ. δολάρια ετησίως.

Οι ερευνητές υπολόγισαν τα ποσά με βάση τις συνδρομές και τον αριθμό των συνδρομητών που έχει η καθεμιά τους, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού του 20% που κρατά το OnlyFans ως προμήθεια.

Η gem101, ας πούμε, έχει θέσει τη μηνιαία συνδρομή για το «ροζ» κανάλι της στα 29 δολάρια και έχει 102.800 συνδρομητές.

Ο γιατρός στην Αγγλία, μας λέει πάντα η MrQ, έχοντας 20 χρόνια εμπειρίας στον πιο καλοπληρωμένο κλάδο της χώρας, δεν βγάζει παρά 109.000 δολάρια τον χρόνο. Κάπου 90.000 δολάρια κερδίζει ένας βρετανός δικηγόρος με 20ετή πείρα.

Η gem101 βγάζει «σχεδόν 270 φορές αυτά τα λεφτά σε έναν χρόνο», παρατηρούν οι ερευνητές…