Με ένα μικρό σημάδι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, καλυμμένο με έναν επίδεσμο, εμφανίστηκε δημοσίως ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πυροδοτώντας κι άλλα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του.

Ο εμφανώς αδυνατισμένος τον τελευταίο καιρό ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει κάνει πολλούς να μιλήσουν για προβλήματα υγείας…

Ανησυχία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε με επίδεσμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού

Το σημάδι στο κεφάλι ήταν ορατό κατά τη διάρκεια στρατιωτικής εκδήλωσης, αλλά και συνεδρίου βετεράνων, δύο εκδηλώσεις στις οποίες πήγε ο Κιμ τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με το NK News, που προσφέρει αναλύσεις για όσα γίνονται στη Βόρεια Κορέα, το σημάδι εμφανίστηκε πρόσφατα, καθώς δεν ήταν εκεί στην τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηγέτη στις 11 Ιουλίου.

Το NK παρατηρεί μάλιστα ότι τα κρατικά μέσα της χώρας απέφευγαν να δείξουν το σημάδι και στις δύο περιστάσεις, έγινε ωστόσο ορατό στην κάμερα.

Το σημάδι έρχεται να προστεθεί στη μακρά φιλολογία για την κατάσταση του 37χρονου Κιμ, ο οποίος έχει χάσει πολύ βάρος τελευταία.

Αντίστοιχο σημάδι στο χέρι είχε και κατά την εμφάνισή του τον Μάιο του 2020, έπειτα από καιρό που είχε να βγει δημόσια. Ειδικοί είχαν μιλήσει τότε για καρδιακό πρόβλημα.

Το σημάδι είναι ακόμα ορατό στον αδυνατισμένο Κιμ, αλλά έχει ξεθωριάσει με τον καιρό…