Ο λογαριασμός Instagram της καλλονής Laia Grassi είναι  γεμάτος με ενσταντανέ από εκείνη και τον σουπερ σταρ της Άρσεναλ, Alexis Sanchez.

Εκείνος όμως έπαιζε σε διπλό… γήπεδο, καθώς μια θέση στην απασχολημένη καρδιά του είχε και μια άλλη μια, αλίμονο, καλλονή: Την εστεμμένη στα καλλιστεία της Χιλής, Camila Andrade, η οποία όπως ανέφερε στα ταμπλόιντ, δεχόταν τα στενά μαρκαρίσματα του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

«Ο Alexis με κάλεσε για φαγητό όταν ταξίδεψε στη Χιλή για την προετοιμασία για το παγκόσμιο κύπελλο», ανέφερε η ίδια και συμπλήρωσε «τον απέρριψα γιατί δεν ήταν ο τύπος μου. Ηξερα ότι κάθε φορά που μου έστελνε μήνυμα ήταν με την κοπέλα του και έτσι μου άρεσε όλο και λιγότερο.

Όταν ήταν στην Disneyland στο Παρίσι μαζί με την Grassi, μου έστειλε μια δική του φωτογραφία. Ήξερα ότι ήταν μαζί της και δε μπορούσα να σταματήσω τα γέλια».

Το παραλίγο ερωτικό τρίγωνο του ποδοσφαιριστή, απασχολεί όπως είναι φυσικό τις εφημερίδες και τα social media της Βρετανίας που αγαπά -όπως όλοι-τέτοιου είδους σκάνδαλα.

Για την ιστορία, το ζευγάρι Grassi –Sanchez, δεν χώρισε ποτέ.

Η επίσημη αγαπημένη του ποδοσφαιριστή