Από το αίμα της δολοφονημένης Αμερικανίδας νηπιαγωγού Αιμπόλγια Ράιαν πλημμύρισαν οι τουαλέτες εμπορικού κέντρου του Αμπού Νταμπι. Οι κάμερες κατέγραψαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μπούργκα να μπαίνει και να βγαίνει ανενόχλητη από τις τουαλέτες. Η αστυνομία συνέλαβε τελικά μια γυναίκα για τη σφαγή της δασκάλας, η οποία δέχθηκε έξι μαχαιριές με κουζινομάχαιρο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατηγορείται και για άλλες επιθέσεις εναντίον δυτικών, καθώς είχε τοποθετήσει βόμβα και στο σπίτι γιατρού –η οποία εξουδετερώθηκε- και οι αρχές στα Αραβικά Εμιράτα ερευνούν τη σχέση της με τζιχαντιστές.

Η δολοφόνος –καθώς απορρίφθηκε το σενάριο ότι ήταν άνδρας ντυμένος γυναίκα- φαίνεται στα πλάνα να περιμένει μέχρι να μπει στο ασανσέρ. Μετά από λίγη ώρα βγαίνει , μιλά στον άντρα της ασφάλειας και ενώ όλοι αναστατωμένοι τρέχουν να δουν τι συνέβη, αποχωρεί ήρεμα. Μάρτυρες μιλούν για δυο γυναικείες φωνές που καυγάδιζαν στην τουαλέτα. «Κάτσε κάτω αλλιώς θα σε σκοτώσω», ακούστηκε, ενώ θεωρείται ότι η 47χρονη νηπιαγωγός ήταν στόχος δολοφονίας.

Εβδομάδες πριν τη δολοφονία της γυναίκας, προειδοποίησαν τους Αμερικανούς δασκάλους στο Άμπου Ντάμπι ότι οι τζιχαντιστές απειλούν να τους σκοτώσουν. Η 47χρονη ζούσε στο Άμπου Ντάμπι με τα παιδιά της.

Πάντως, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα της, καθώς στο αυτοκίνητο της γυναίκας με τη μπούργκα βρέθηκαν εκρηκτικά

Δείτε το βίντεο: