Συναγερμός χτύπησε στο νοσοκομείο της πόλης Σεντζέν στην Κίνα, όταν αντίκρισαν μια σοκαριστική εικόνα. Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε με πληγές στα χέρια του, τις οποίες είχε προκαλέσει η μητέρα του.

Μια νοσοκόμα μπαίνοντας στο δωμάτιο της γυναίκας αντίκρισε το φρικιαστικό θέαμα. Η μητέρα είχε σκύψει πάνω από το μωρό της και το δάγκωνε με μανία προσπαθώντας να το φάει! Δύσκολα χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που έκανε η 24χρονη Λι Ζένγκχουα. Αμέσως ειδοποίησε τους γιατρούς, οι οποίοι προσπάθησαν να γλιτώσουν το παιδί από τα… σαγόνια της κανίβαλου μητέρας του. Παρά τις προσπάθειες τους δεν έλεγε να το «ελευθερώσει». Δεν το άφηνε και φοβούμενοι μήπως του προκαλέσει σοβαρότερα τραύματα αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ηρεμιστικό για να το αφήσει από τα δόντια της.

Η σοκαριστική αυτή υπόθεση κανιβαλισμού αποτυπώθηκε μάλιστα σε μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται καθαρά τα πληγωμένα και δαγκωμένα άκρα του μωρού.

Πάντως, το μωράκι μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ οι αρχές της πόλης προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για το παιδί, εξετάζοντας παράλληλα τα κίνητρα που οδήγησαν την μητέρα του -η οποία ζούσε για μεγάλο διάστημα στους δρόμους- στην τρομακτική αυτή επίθεση.