Μία ευχάριστη έκπληξη έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στη πυγμάχο Λόρεν Πράις (Lauren Price) στο παλάτι του Κένσινγκτον, λίγο πριν αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το BBC Sport ο δούκας προσέφερε στην Λόρεν μια ιδιαίτερη τούρτα για τα 27α γενέθλιά της. Η τούρτα είχε το σχήμα του τερέν με δύο κόκκινα γάντια της πυγμαχίας στην κορυφή και με ευχές: «Χρόνια πολλά Λόρεν και καλή τύχη!». Καθώς ο πρίγκιπας έβαζε την τούρτα στο τραπέζι, σχολίασε: «Ελπίζω να σας αρέσει και δεν χρειάζεται να τη φάτε όλη τώρα μπορείτε να την πάρετε μαζί σας!», αναφέρει το ΑΠΕ.

Και συνέχισε: «Χρόνια πολλά για σήμερα! Σου ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, Λόρεν, και θα σε υποστηρίξουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνεις πολύ περήφανους στους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και τη οικογένειά σου. Καλή τύχη!». Η Λόρεν, κατάγεται από την Ουαλία. Θα είναι η πρώτη Ουαλή πυγμάχος που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες αυτό το καλοκαίρι. Έπαιζε διεθνές ποδόσφαιρο για την Ουαλία πριν από τη μετάβαση της στη πυγμαχία το 2014. Ως κικ μπόξερ, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα το 2007 σε ηλικία 13 ετών. Έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια και αργότερα αγωνίστηκε στο Taekwondo. Το 2014 έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Ουαλία που κέρδισε μετάλλιο πυγμαχίας στους αγώνες της Κοινοπολιτείας και τέσσερα χρόνια αργότερα στους ίδιους αγώνες κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην Αυστραλία.

Η Λόρεν μίλησε για την πυγμαχία, τις δυσκολίες που συνάντησε ειδικά όταν έπρεπε να ισορροπήσει το σχολείο με τη δουλειά τη, που ήταν οδηγός ταξί. Οι ολυμπιακοί αγώνες ήταν όνειρο ζωής αποκάλυψε: «Ήταν ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν οκτώ χρονών. Θυμάμαι ότι καθόμουν στο σαλόνι με τη γιαγιά και τον παππού μου παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είδα την Κέλι Χολμς να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι άθλημα ήθελα να κάνω, απλά ήθελα να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η Λόρεν μεγάλωσε με τον παππού και τη γιαγιά και δυστυχώς, ο παππούς της πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο. Όταν ο δούκας τη ρώτησε πώς τη στηρίζει η γιαγιά της ειδικά τώρα που θα βρίσκεται στο Τόκιο, αποκάλυψε ότι η γιαγιά της, τής στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα προσθέτοντας: «Θα μου θυμίσει πόσο σκληρά έχω εργαστεί και για τα όνειρά μου, τι σημαίνουν για μένα. Πάντα μου έλεγε “να φτάσω στο φεγγάρι, αν πέσω, θα προσγειωθώ στα αστέρια” και αυτό είναι κάτι που μου έχει μείνει και το ακολουθώ». Στη συνέχεια, η Λόρεν αναφέρθηκε στον παππού της λέγοντας: «ξέρω ότι πάντα με κοιτάζει από ψηλά».