Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και ένας τρίτος τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, κατέληξε διαλυμένο στην πισίνα που βρισκόταν στην πίσω αυλή ενός σπιτιού στην πόλη Τσίνο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός έχασε κάποια στιγμή τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κάνοντας στροφές. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ένα σημείο στο δρόμο και εκτοξεύτηκε στον αέρα. Πέταξε πάνω από έναν τοίχο, αναποδογύρισε και προσγειώθηκε στην πισίνα του σπιτιού.

Τρεις άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο όχημα. Μια 21χρονη πέθανε στο σημείο του δυστυχήματος. Δύο άλλοι, ένας 27χρονος και μια 23χρονη, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Ο άντρας υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, σύμφωνα με το CBS Los Angeles.

«Άκουσα ένα δυνατό στρίγκλισμα ή δεν ξέρω τι, και τότε άκουσα έναν θόρυβο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και της πισίνας όπου έπεσε το αυτοκίνητο, Art Guerrero.

«Ήμουν εδώ και μιλούσα. Άκουσα κάποιον να βογγάει εκεί». Ο Guerrero ανακάλυψε την 23χρονη γυναίκα ακόμη ζωντανή.

«Ο αστυνομικός της μιλούσε: Μείνε ξύπνια, μείνε ξύπνια, προσπαθώντας να την κρατήσει και να μην χάσει τις αισθήσεις της», εξήγησε.

Η αιτία του δυστυχήματος δεν έχει γίνει γνωστή. Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι η στροφή όπου έγινε το τροχαίο είναι επικίνδυνη. «Αυτή η γωνία έχει πολλή κίνηση και οι άνθρωποι δυστυχώς δεν τηρούν το όριο ταχύτητας», δήλωσε η Adrianna Stoddard.