O Ουίλιαμ και ο Χάρι αντάλλαξαν μια σειρά γραπτών μηνυμάτων μετά τη νίκη της Αγγλίας κόντρα στη Γερμανία στο Euro 2020 και πολλοί βλέπουν τον πάγο ανάμεσά τους να λιώνει.

Το ποδόσφαιρο φαίνεται πως ήταν αυτό που ένωσε τα δυο αδέρφια, τα οποία δεν έχουν επαφές από τη στιγμή που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εγκατέλειψαν το Μπάκιγχαμ πριν από 18 μήνες.

Χάρι και Ουίλιαμ: Η νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας στο Euro 2020 έφερε πιο κοντά τους πρίγκιπες

Οι δύο πρίγκιπες επικοινωνούν και πάλι, σύμφωνα με αποκάλυψη της Daily Mail, καθώς ένα άγαλμα για την Νταϊάνα είναι να κάνει αυτές τις ημέρες τα αποκαλυπτήριά του.

Λέγεται πως μετά τον ποδοσφαιρικό θρίαμβο της Αγγλίας, αντάλλαξαν ακόμα και τηλεφώνημα. Είναι σίγουρα ένα θετικό δείγμα για τα αποξενωμένα αδέρφια, πηγές ωστόσο του παλατιού επιβεβαιώνουν πως η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί μεταξύ τους.

«Δεν είναι ακόμα καλά τα πράγματα μεταξύ τους. Φαίνεται πάντως να έχει υπάρξει μια ανταλλαγή μηνυμάτων, ειδικά για το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε να τιμήσουν τη μητέρα τους».

Ο Ουίλιαμ πήγε στο Γουέμπλεϊ για να δει το ματς με τη σύζυγό του και τον μεγαλύτερο γιο του, Τζορτζ.

Είναι μάλιστα οι κακές σχέσεις των δύο αδερφών αυτές που έχουν φέρει την καθυστέρηση των αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της μαμάς τους εδώ και 3,5 χρόνια.

Ο Ουίλιαμ δεν συγχωρεί στον Χάρι όχι μόνο το γεγονός ότι έκοψε δεσμούς με το Στέμμα, αλλά και με την ίδια την οικογένειά του…