Ο επαγγελματίας μαχητής μεικτών πολεμικών τεχνών Joe Schilling πιάστηκε στον φακό να χτυπά έναν άντρα σε μπαρ.

Πιο παράξενο ήταν ίσως το γεγονός ότι το υλικό ανέβασε ο ίδιος ο Schilling στα κοινωνικά μέσα, ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν στο πλαίσιο της «αυτοάμυνας», καθώς φοβήθηκε για τη ζωή του.

Πήγε να τσακωθεί με τύπο σε μπαρ και του βγήκε επαγγελματίας μαχητής του ΜΜΑ

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Schilling να περνά δίπλα από έναν άντρα μέσα σε μια παμπ, τον οποίο σπρώχνει ελαφρά για να περάσει. Έπειτα από μια σύντομη ανταλλαγή κάποιων φράσεων μεταξύ τους, ο Schilling εξαπολύει εναντίον του μια-δυο μπουνιές και τον ξαπλώνει στο πάτωμα.

Ο άγνωστος άντρας διάλεξε προφανώς τον λάθος άνθρωπο για να τα βάλει. Το βίντεο ανέβασε αρχικά στο Instagram ο ίδιος ο MMAer, το κατέβασε ωστόσο η πλατφόρμα για παραβίαση των όρων της κοινότητας.

«Επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο και διάλεξες εμένα», έγραψε ο Schilling στο αρχικό post στο Instagram, μιλώντας ξεκάθαρα για αυτοάμυνα, αλλά και για «εμπειρία που απείλησε τη ζωή μου».

Ο 37χρονος εξέδωσε και ανακοινωθέν λίγο αργότερα, όπου επιμένει πως έδρασε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας και αποκαλύπτει πως ο αντίπαλός του έβρισε χυδαία και ρατσιστικά έναν σερβιτόρο.