Ούρησε στη μέση του καταστήματος

Η κάμερα «τσάκωσε» τον αγενή άνδρα - Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
15:55
24/09/2014
Ούρησε στη μέση του καταστήματος
loading

Μια περίεργη προτίμηση έδειξε να έχει ένας άνδρας. Ο άγνωστος μπήκε σε πολυσύχναστο πολυκατάστημα του Πλίμουθ και αφού έκανε μερικές βόλτες έκανε και την ανάγκη του.

Κι όμως είναι αυτό που μπορείτε να φανταστείτε, βλέποντας τη φωτογραφία. Τριγύρισε λίγο στο μαγαζί, κοίταξε ανέμελος δεξιά κι αριστερά και όταν θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή πλησίασε ένα σταντ, κατέβασε το φερμουάρ του και ούρησε ανενόχλητος, προκαλώντας ζημιά ύψους 280 λιρών σε εμπόρευμα. Κι όλα αυτά, παρότι φαίνεται καθαρά ότι κοντά του κυκλοφορούσε κόσμος, ο οποίος είτε δεν πρόσεξε τι ακριβώς έκανε ο άνδρας, είτε σοκαρίστηκε τόσο που δεν κατάφερε να αντιδράσει. Πάντως, ο ίδιος αφού ολοκλήρωσε γρήγορα αυτό που έκανε, έφυγε χωρίς να δώσει σημασία σε τίποτα, αλλά και χωρίς να αγοράσει οτιδήποτε.

Για κακή του τύχη όμως… έγινε διάσημος. Η κάμερα του πολυκαταστήματος τον κατέγραψε και ο σεκιούριτι είδε το βίντεο, όπως και η αστυνομία αργότερα, που πλέον τον αναζητά. Ο εκπρόσωπος της ανέφερε ότι θέλουμε τη μαρτυρία οποιουδήποτε μπορεί να έχει δει αυτό τον άνδρα στο μαγαζί εκείνη τη μέρα ή οποιουδήποτε μπορεί να τον αναγνωρίσει».

Δείτε το βίντεο…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει