Η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να αποκαλύψει κι άλλα μυστηριώδη περιστατικά με ΑΤΙΑ με μια έκθεση που αναμένεται τον αμέσως επόμενο καιρό.

Την ανακοίνωση έκανε ο John Ratcliffe, πρώην διευθυντής της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Τραμπ, μιλώντας στο Fox News.

«Υπάρχουν πολύ περισσότερες θεάσεις από όσες έχουν γίνει γνωστές», είπε στη δημοσιογράφο Maria Bartiromo, «κάποιες από αυτές έχουν αποχαρακτηριστεί».

Και συνέχισε: «Και μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν δει πιλότοι του Ναυτικού ή της Αεροπορίας ή έχουν καταγραφεί σε εικόνες δορυφόρων, αντικείμενα που ειλικρινά έχουν επιδοθεί σε πράξεις που είναι δύσκολο να εξηγήσεις. Κινήσεις που είναι δύσκολο να αναπαραχθούν, μιας και δεν έχουμε την τεχνολογία».

Η έκθεση του Πενταγώνου, που αναμένεται στις αρχές Ιουνίου, θα μιλήσει ακόμα και για τον βαθμό απειλής που παρουσίασαν αυτά τα φαινόμενα.

Οι ισχυρισμοί του υψηλόβαθμου αξιωματούχου έρχονται έναν χρόνο μετά τα τρία βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο με «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα».

«Συνήθως έχουμε πολλαπλούς αισθητήρες που καταγράφουν αυτά τα πράγματα», είπε για τα βίντεο ο Ratcliffe, «κάποια από αυτά είναι ανεξήγητα φαινόμενα»…