Στην αποκάλυψη ότι η μύτη της… σαπίζει μετά από μια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση προχώρησε μια σταρ τηλεοπτικού ριάλιτι στη Ρωσία, η οποία απηύθυνε έκκληση στους followers να τη βοηθήσουν να μαζέψει τα χρήματα για την αποκατάσταση.

Η 29χρονη Anastasia Balinskaya από τη Λευκορωσία μοιράστηκε φωτογραφίες με την κατάστασή της στο Instagram, όπου διαθέτει 153.000 ακολούθους.

Η πρώην σταρ ρωσικού ριάλιτι σόου υποστήριξε ότι η μύτη της πρήστηκε πολύ προτού αρχίσει να σαπίζει από μέσα μετά την επέμβαση που έκανε πριν από κάποια χρόνια. Η Anastasia αποκάλυψε ότι δίνει τώρα μάχη με τον χρόνο για να σώσει τη μύτη της, αποκαλύπτοντας: «Ο γιατρός μου είπε ότι έχω έναν μήνα, μάξιμουμ δύο, μέχρι όλα να καταστραφούν».

Σύμφωνα με την ίδια, ένα εμφύτευμα προκάλεσε την αντίδραση και την εξόργισε η κακή ποιότητα των υπηρεσιών που πρόσφερε ο πλαστικός χειρουργός. Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες για να βελτιωθεί η κατάσταση με τα χρόνια, ανέφερε ότι της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά και σταγόνες για τη μύτη για να τη βοηθήσουν με τη φλεγμονή.

Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν έχει αρκετά χρήματα για να πληρώσει κι άλλη θεραπεία και πως δεν μπορούσε να πάρει δάνειο. Ζητώντας βοήθεια στο Instagramμ, έγραψε: «Θύμα πλαστικής επέμβασης; Ναι! Καταριέμαι τη μέρα που έκατσα κάτω από το νυστέρι του χειρουργού για πρώτη φορά.

Αν είσαι κορίτσι και διαβάζεις αυτό το ποστ, σε εκλιπαρώ να καταλάβεις αυτό που δεν καταλάβαινα εγώ πριν. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πλαστική χειρουργική για να δώσεις ώθηση στην αυτοεκτίμησή σου. Δεν θα επιτύχεις ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με την ίδια, «επί πέντε χρόνια έκανα ήδη τρεις επεμβάσεις στη μύτη μου και κάθε φορά γίνεται χειρότερη και χειρότερη. Δεν κυνηγάω την ομορφιά τώρα. Θέλω απλώς μια μύτη με την οποία θα μπορώ να αναπνέω».