Ορκίστηκε να την περιμένει να βγει από τη φυλακή, παραμένοντας συνεπής στις δηλώσεις στήριξης που έχει κάνει στην 35χρονη σύζυγό του, τη δασκάλα που θα περάσει 6,5 χρόνια στη φυλακή γιατί αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή της.

Η Kandice Barber αποπλάνησε ανήλικο σε ένα χωράφι και καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση 6,5 ετών.

Σύμφωνα μάλιστα με καταθέσεις που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, η μητέρα 3 παιδιών εγκατέλειψε τον πρώτο άντρα της επειδή ήταν μονογαμικός, ενώ εκείνη ήθελε να πειραματιστούν με την ανταλλαγή συντρόφων.

Ο 38χρονος Daniel συνεχίζει ωστόσο να βρίσκεται στο πλευρό της και υπόσχεται να την περιμένει να βγει από τη φυλακή.

Η δασκάλα από τη Βρετανία αποπλάνησε τον ανήλικο στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες της και κατόπιν τον απειλούσε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο σύζυγος ορκίζεται πως θα είναι εκεί όταν βγει, ενώ φίλοι του δηλώνουν πως είναι αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της.

«Κανείς δεν θα τον κατηγορούσε αν άνοιγε την πόρτα και έφευγε έτσι όπως του συμπεριφέρθηκε», είπε στην εφημερίδα φίλος του.

Στενή φίλη εκείνης αποκάλυψε μάλιστα πως η Barber εγκατέλειψε τον πρώτο της άντρα και πατέρα των παιδιών της, Carl Greeves, επειδή δεν ήθελε να πάει σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων…