Το όνομα αυτής είναι Καχινάουα ή αλλιώς Χούνι Κούι. Πρόκειται για μια από τις πλέον άγνωστες και… μυστικές φυλές, την οποία μπορείτε πλέον να γνωρίσετε.

Ζουν στα βάθη των τροπικών δασών του Αμαζονίου, στην πολιτεία Άκρε στη δυτική Βραζιλία. Η φυλή αποτελείται από 5.500 άτομα. Λόγω του γεγονότος ότι βρίσκονται κοντά στο Περού έχουν λάβει ισχυρές επιρροές από τους Ίνκας, ιδίως σε ότι αφορά στην ενδυμασία τους, αλλά και στα γεωμετρικά σχέδια που υπάρχουν στα σώματα τους.

Τα παιδιά της φυλής μαθαίνουν να μιλούν πορτογαλικά σε ηλικία 11 χρονών, αλλά η επίσημη γλώσσα τους είναι μια διάλεκτος της φυλής. Όσοι ενδιαφέρονται για μια διαφορετική περιήγηση και ένα περιπετειώδες ταξίδι δεν έχουν παρά να πάνε στα μέρη τους, που μέχρι στιγμής αποτελούσαν άβατο για τον υπόλοιπο κόσμο. Πλέον όμως, ανοίγουν τις πύλες τους μέσω ενός φεστιβάλ που θα διοργανωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο δίνοντας την ευκαιρία στον υπόλοιπο κόσμο να διεισδύσει στα άδυτα της φυλής Καχινάουα.

Βέβαια, η παράδοση τους περιλαμβάνει σπιτάκια χτισμένα με ξύλο και άχυρο, στα οποία θα φιλοξενηθούν και οι επισκέπτες του φεστιβάλ. Προς το παρόν μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσω του φωτογραφικού φακού…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.