Έμειναν κρεμασμένοι από τον 48ο όροφο

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα


ΚΟΣΜΟΣ
17:04
04/08/2014
Έμειναν κρεμασμένοι από τον 48ο όροφο
loading

Αυτή την εμπειρία μάλλον δεν θα την ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους οι δύο καθαριστές τζαμιών, οι οποίοι πήγαν για να κάνουν τη δουλειά τους και βρέθηκαν να κρέμονται στο κενό.

Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής τους. Σκαρφάλωσαν με το ειδικό κουβούκλιο στον ψηλότερο ουρανοξύστη της Αυστρίας. Φτάνοντας στον 48ο όροφο άρχισαν να καθαρίζουν τα τζάμια, ώσπου κάποια στιγμή η εξέδρα που πατούσαν πήρε μεγάλη κλίση. το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν κρεμασμένοι στο κενό, 144 μέτρα από το έδαφος.

Όσοι είδαν το περιστατικό –περνώντας από τον ουρανοξύστη «DC Tower 1» στην Βιέννη- με το σώμα του ενός από τους εργάτες να έχει βγει εκτός πλατφόρμας, «τρελάθηκαν». Οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα…

Σύμφωνα με τα αυστριακά ΜΜΕ και οι δυο σώθηκαν παρά το γεγονός ότι στο σημείο φυσούσαν πολύ δυνατοί άνεμοι. Τριάντα πυροσβέστες επιστρατεύτηκαν για να τους σώσουν και να τους μεταφέρουν στο έδαφος. Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και πέρυσι στη Νέα Υόρκη με 2 καθαριστές να εγκλωβιστούν στον 45ο όροφο στο κτίριο Χίρστ στο Μανχάταν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει