Μπορεί οι Γερμανοί να στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο, όμως την πρωτιά… στο γυμνισμό τη μοιράζονται με τους Αυστριακούς γείτονές τους.

Σύμφωνα με την ετήσια δημοσκόπηση του διαδικτυακού ταξιδιωτικού πρακτορείου Expedia, το 28% των ταξιδιωτών από τις δύο αυτές χώρες παραδέχεται ότι… τα βγάζει όλα στη φόρα όταν πατάει το πόδι του σε μια παραλία!

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλουμε κάπως, ωστόσο σύμφωνα με την έκθεση Flip Flop -η οποία εξετάζει τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις 12.000 ταξιδιωτών από 24 χώρες σε πέντε ηπείρους- οι Ευρωπαίοι ένιωθαν πιο άνετα από όλους σε σχέση με το γυμνισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Οι γυναίκες της Ευρώπης είναι πιο πιθανό να πετάξουν το πάνω μέρος του μαγιό τους, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, με τις μισές Αυστριακές (ποσοστό 49%) να δηλώνουν ότι θέλουν να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους topless.

Το παράδειγμά τους ακολουθούν οι Ισπανίδες και οι Γερμανίδες, με 42% και 39% αντίστοιχα.

Παγκοσμίως, με το γυμνισμό φαίνεται ότι τα πηγαίνουν καλύτερα οι άντρες (18%) απ’ ό,τι οι γυναίκες (6%).

Κι ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο ο μέσος όρος γυμνισμού κυμαινόταν περίπου στο 12%, οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί… ανέβασαν τον πήχη στο 28%, με τους πολίτες τους να δηλώνουν απολύτως άνετοι με το να κάνουν την ηλιοθεραπεία και το μπάνιο τους, όπως τους γέννησε η μαμά τους!

Καλά μπάνια!