Ένας απατεώνας κατ’ εξακολούθηση καραδοκούσε σε γνωστές εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder και το Bumble, εξαπατώντας γυναίκες.

Αυτή είναι μάλιστα η τρίτη φορά που θα οδηγηθεί στη φυλακή για τον ίδιο λόγο, καθώς ο 33χρονος Amir Tofangsazan από την Αγγλία είναι πραγματικά ασταμάτητος.

Δεν είχε που βγήκε από τη φυλακή παρά μερικές εβδομάδες και πλέον επιστρέφει τάχιστα στο κελί του, καθώς οι κακές συνήθειες προφανώς δεν κόβονται για τον ίδιο.

Ο Tofangsazan έχει εξαπατήσει αναρίθμητες γυναίκες να του δώσουν χρηματικά ποσά πουλώντας έρωτα online.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρετανικών μέσων, ο 33χρονος χρησιμοποιούσε την εικόνα ενός μοντέλου για τα προφίλ του, όπου ισχυριζόταν ότι ήταν παγκοσμίου φήμης χειρουργός.

Κάποιες φορές παρίστανε και τον εξίσου πετυχημένο δικηγόρο.

Κατόπιν ζητούσε λεφτά με τη μορφή δανείου, ποσά που δεν επέστρεφε φυσικά ποτέ. Τον έπιασαν για πρώτη φορά το 2015 και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ετών και 9 μηνών για την εξαπάτηση 15 γυναικών.

Το 2018, όταν έβαλε στο χέρι ένα κινητό, άρχισε να κάνει ξανά το ίδιο και τιμωρήθηκε με άλλα 3 χρόνια φυλακή. Παρά το βεβαρυμένο ιστορικό, αποφυλακίστηκε πρόωρα τον περασμένο Νοέμβριο και από την πρώτη στιγμή της απελευθέρωσής του άρχισε να εξαπατά και πάλι γυναίκες στο ίντερνετ.

Ένα από τα νέα του θύματα κάτι υποπτεύθηκε όμως και ενημέρωσε την αστυνομία. Εκείνος δήλωσε ένοχος για 6 νέες υποθέσεις απάτης και προσφάτως καταδικάστηκε σε άλλα 3 χρόνια στο κελί.