Κάτι παλιό, κάτι καινούριο, κάτι δανεικό και κάτι… που δεν έπρεπε να κάνει! Όσο και αν ήθελε να κρατήσει την (αμερικάνικη) παράδοση περί του νυφικού, σίγουρα δε χρειαζόταν να δέσει σε αυτό το μόλις ενός μηνός μωρό της! Ο λόγος για μια νύφη από το Τενεσί, η οποία είχε μια «περίεργη» και ομολογουμένως κακή ιδέα και μη διστάζοντας να την πραγματοποιήσει δέχθηκε πολλά επικριτικά σχόλια.

Η Σόνα Κάρτερ-Μπρουκς κατέχει πλέον μια… πρωτιά που δεν ζηλεύει κανείς. Παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα μήνα και είχε παραγγείλει νυφικό Βέρα Γουάνγκ το οποίο είχε ειδική θήκη στην ουρά για να χωράει μέσα σε αυτήν το μωρό της, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η νεογέννητη κόρη της Όμπρεϊ λοιπόν, τοποθετήθηκε εκεί –για την ακρίβεια δέθηκε με ειδικό λουρί. Κι όλο αυτό, διότι η μητέρα της ήθελε να έχει μαζί της το παιδί της στο γάμο της, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Πολλοί από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκκλησία στο Ρίπλεϊ, όπου η Σόνα παντρεύτηκε τον Τζόναθαν Μπρουκς, έμειναν άναυδοι βλέποντας το μωρό να σέρνεται μαζί με την ουρά του νυφικού της, κινδυνεύοντας να πάθει έγκαυμα από το χαλί ή και να χτυπήσει. Η άμεση αντίδραση τους ήταν ότι έπρεπε να ενημερωθεί η υπηρεσία προστασίας παιδιών.

Η ίδια η μητέρα όχι απλώς δεν πτοήθηκε, αλλά έλεγε –και στο πάρτι που ακολούθησε μετά- ότι «το μωρό ήταν ξύπνιο και ασφαλές» και ότι «το προστάτευε ο Χριστός». Η… χαρά της δε σταμάτησε εκεί, αλλά αποφάσισε να τη φανερώσει και στο facebook. Ανέβασε φωτογραφίες και έγινε… χαμός.

Αγανακτισμένες μητέρες την επέκριναν για την απόφασή της και αμφισβητούσαν τις ικανότητές της ως μαμά. «Με συγχωρείς, αλλά αν το είχα δει θα σηκωνόμουν από τη θέση μου και θα έπαιρνα αυτό το μωρό. Είναι τελείως χαζό αυτό που έκανες», της έγραψε μια μαμά και δεν ήταν η μόνη. Η Σόνα Κάρτερ Μπρουκς απάντησε ότι δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν μετανιώνει για την πράξη της.