Μια μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο δίνει μάχη με τον χρόνο για να βρει τους δύο γιους της που έδωσε για υιοθεσία.

Η 72χρονη Αν Γκέμελ μετακόμισε από το Τσέσαϊρ της Αγγλίας στη Γλασκώβη στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αφού είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της Τζον.

Η μητέρα τριών παιδιών την εποχή εκείνη άφησε τα τρία της παιδιά, Γκέιλ, Ντέρεκ και Τζέιν με τη γιαγιά τους στη Σκωτία για να φτιάξει τη ζωή της με τον νέο της σύντροφο.

Τα χρόνια που ακολούθησαν η Αν έκανε άλλα δύο παιδιά, τον Έντουαρντ και τον Φρέντερικ, τους οποίους έδωσε για υιοθεσία ξεχωριστά λόγω διάφορων δυσκολιών στη ζωή της, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Τώρα, κι ενώ ο θάνατος βρίσκεται κοντά, το μεγαλύτερο παιδί της, η Γκέιλ προσπαθεί να βρει τα άλλα δύο αδέρφια του που δεν γνωρίζουν την αλήθεια και να ενωθούν και πάλι με τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με την Γκέιλ, η μητέρα της δεν μίλησε ποτέ για τα δύο παιδιά που έδωσε για υιοθεσία. Η ίδια το έμαθε όταν ήταν 12 ετών και έψαχνε για χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από το κρεβάτι, όπου βρήκε μια σακούλα με τα χαρτιά υιοθεσίας.

Όταν αντιμετώπισε τη μητέρα της έμαθε ότι η Αν είχε αφήσει το σπίτι της για έναν άντρα με τον οποίο έκανε τον έναν από τους δύο γιους, τον Φεβρουάριο του 1971. Τον Ιούλιο του 1972 έκανε και τον δεύτερο γιο.

Η Αν τελικά επέστρεψε και αναθέρμανε τις σχέσεις με τον σύζυγό της και πατέρα των τριών πρώτων παιδιών της. Αλλά το τι απέγιναν οι δύο γιοι – ο ένας πιθανότατα υιοθετήθηκε στη Σκωτία και ο άλλος στην Αγγλία – παραμένει ένα μυστήριο.

Please help Ann find her sons before it is too late. ??

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

TAGS