Ο 43χρονος εκατομμυριούχος Alberto Genovese συνελήφθη όταν τον κατηγόρησε μια 18χρονη κοπέλα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ιταλός κροίσος της βιομηχανίας της τεχνολογίας φέρεται να τη νάρκωσε, να την έδεσε και να τη βίασε σε ένα από τα θρυλικά πάρτι που διοργανώνει στις βίλες του.

Το πάρτι έγινε αυτή τη φορά στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Μιλάνο και τα είχε ξανά όλα, άφθονη κοκαΐνη, διασημότητες και χλιδή.

Το φερόμενο ως θύμα ήταν «ξεκάθαρα αναίσθητη», έμοιαζε με «άψυχο σώμα» και κακοποιήθηκε σαν να ήταν «πάνινη κούκλα», όπως κατέληξε ο ανακριτής.

Σύμφωνα με τους «Times», η σεξουαλική επίθεση βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο τον εκατομμυριούχο, ο οποίος έβγαλε τα πρώτα του 100 εκατ. ευρώ το 2014, όταν πούλησε την πλατφόρμα online ασφαλειών Facile.

«Ο Genovese έδρασε ανεξαρτήτως συναίνεσης του θύματος, η οποία ήταν χωρίς τις αισθήσεις της για τουλάχιστον μισές από τις 24 ώρες που πέρασε μαζί του», δήλωσε ο εισαγγελέας Tommaso Perna, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Della Sera».

«Όταν το θύμα ανέκτησε κάποιες από τις αισθήσεις της, προσπάθησε να αντισταθεί και ικέτευε τον δράστη να σταματήσει. Αυτός δεν άκουγε και συνέχιζε την επίθεσή του … Ο ύποπτος έδειξε απόλυτη περιφρόνηση στην αξία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά σε αυτή των γυναικών».

Ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα, έγραψε, σύμφωνα με τους «Times», για τα τραύματά της: «Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τόσο απάνθρωπο».

Οι δικηγόροι του επιχειρηματία περιορίστηκαν να δηλώσουν πως «υπάρχουν πολλά άγνωστα στοιχεία» στην υπόθεση, προσθέτοντας απλώς πως «είναι πιο περίπλοκη απ’ όσο εμφανίζεται»…