Η μάχη των γυναικών του Κιμ και υπαρκτή είναι και με έντονο το άρωμα του ανταγωνισμού.

Πλέον βλέπουμε συνεχώς στο πλευρό του 36χρονου ηγέτη τη 43χρονη pop star ερωμένη του, Hyon Song-wol, πυροδοτώντας νέα σενάρια πως έχει ξεπεράσει την αδερφή του σε όρους απήχησης.

Η Hyon Song-wol, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Moranbong Band, συνοδεύει πλέον τον Κιμ στα πάντα, από επίσημα ταξίδια μέχρι και την πρόσφατη στρατιωτική παρέλαση στις 10 Οκτωβρίου.

Η τραγουδίστρια, πολύ γνωστή στη Βόρεια Κορέα, φαίνεται να έχει αναλάβει κάποια από τα καθήκοντα που εκτελούσε μέχρι πρόσφατα η αδερφή του Κιμ, Kim Yo-jong, όπως αναφέρουν οι «Times».

Η εφημερίδα επικαλείται πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με τις οποίες Κιμ και Hyon Song-wol διατηρούν ερωτικό δεσμό εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

Όσο για την αδερφή, έχει να εμφανιστεί δημοσίως πάνω από έναν μήνα, πυροδοτώντας σενάρια πως το άστρο της έδυσε νωρίς νωρίς. «Νο 2» την αποκαλούσαν άλλοτε, καθώς εκπροσωπούσε το καθεστώς σε επίσημα γεγονότα.

Αλλά και η σύζυγος του Κιμ, Ri Jol-su, έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τον Ιανουάριο, με κάποιους να εικάζουν πως ίσως να είναι και πάλι έγκυος.

Το ζευγάρι πιστεύεται πως έχει τρία παιδιά, σύμφωνα με τις πηγές της Νότιας Κορέας που επικαλούνται οι «Times».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.