Τουλάχιστον δύο χιλιάδες φοιτητές του πανεπιστημίου του Cambridge συγκεντρώθηκαν χθες σε πάρκο της πόλης για τη λεγόμενη «Caesarian Sunday», το ετήσιο πάρτι αλκοόλ που διεξάγεται εδώ και 80 χρόνια, παρά την προειδοποίηση του Πανεπιστημίου να μην συμμετάσχουν.

Η ημέρα πέρασε με παιχνίδια που περιλάμβαναν την κατανάλωση άφθονου αλκοόλ και θεωρείται το εναρκτήριο πάρτι για αυτά που θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι με αποκορύφωση το πάρτι μετά τις εξετάσεις τη «Suicide Sunday» του Ιουνίου.

Οι φοιτητές κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ψέκασαν ο ένας τον άλλο με μπύρα, κρασί και νερό και συμμετείχαν σε παιχνίδια.  Ένα από τα παιχνίδια προέβλεπε κορίτσια με δεμένα μάτια να αναζητήσουν ποτήρι με αλκοόλ που είχε τοποθετηθεί πάνω στις κοιλιές ξαπλωμένων ανδρών, όπου είχαν ρίξει επίσης σαντιγί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο τέλος της μέρας, πολλοί από τους φοιτητές στέκονταν με το ζόρι, άλλοι ανακούφιζαν το στομάχι τους στο γρασίδι και το πάρκο ήταν γεμάτο σκουπίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.