Η σορός της 21χρονης Reagan Hancock, μιας κοπέλας από το Τέξας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εντοπίστηκε μέσα σε σπίτι στις 9 Οκτωβρίου και το θέαμα ήταν φριχτό. Η Hancock ήταν 7,5 μηνών έγκυος και, σύμφωνα με την «Texarkana Gazette», ύποπτη είναι μια στενή της φίλη, την οποία έπιασε η αστυνομία στην Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με το δίκτυο KLTV, η φερόμενη ως δράστρια πήγε το μωρό στο νοσοκομείο, το οποίο δυστυχώς έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.

Ήταν τον Αύγουστο όταν έγραψε στο Facebook η Hancock, μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών, ότι περιμένει κοριτσάκι κατά τις 10 Νοεμβρίου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

I don’t have it in me right now to make a long post. But mainly I am begging for prayers without ceasing for our family….

Posted by Updates From The Brookes on Saturday, October 10, 2020

Στον λογαριασμό που έχει στηθεί στο PayPal για να συγκεντρωθούν κάποια λεφτά για τον σύζυγο και την κόρη του, διαβάζουμε πως η «Reagan Hancock και το αγέννητο μωρό της δολοφονήθηκαν εγωιστικά από κάποια που η Reagan θεωρούσε φίλη».

Σε σελίδα που άνοιξε μάλιστα στο Facebook η τραγική μητέρα της, Jess Brooks, γράφει πως εκείνη ήταν που βρήκε την κόρη της νεκρή. «Δολοφονήθηκαν χθες από τον Σατανά με σάρκα και οστά», γράφει χαρακτηριστικά…