Στα χέρια της αστυνομίας της ινδικής πολιτείας Ουτάρ Πραντές βρίσκεται ο αιμοβόρος σύζυγος που έφτασε στο αστυνομικό τμήμα με το κομμένο κεφάλι της συζύγου του.

Ο Chinnar Yadav βγήκε ατάραχος στον δρόμο με το κεφάλι στο χέρι και διένυσε με τα πόδια την απόσταση ως το τμήμα, προκειμένου να παραδοθεί. Η αστυνομία βρήκε και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9 Οκτωβρίου και, σύμφωνα με τους «Times of India», αιτία ήταν οι υπόνοιες που είχε ο Chinnar ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Σύμφωνα με την έκθεση των Αρχών, ο Chinnar τσακώθηκε με τη σύζυγό του, την 35χρονη Vimla, στις 7:30 το πρωί, και της έκοψε το κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο.

Κατόπιν έπιασε το κεφάλι από τα μαλλιά και το πήγε στο τμήμα, όπου και παραδόθηκε. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, η σορός της τραγικής γυναίκας έχει σταλεί για νεκροψία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.