Αυτοκίνητα στο δρόμο Πέκαμ του Λονδίνου, κόσμος στο πεζοδρόμιο και ανάμεσά τους και δύο πάπιες να κάνουν τη βόλτα τους με τον ιδιοκτήτη τους να τις κρατά με λουριά.

Έκπληκτοι έμειναν αρκετοί Λονδρέζοι όταν είδαν έναν νεαρό να περπατά στον πολυσύχναστο δρόμο της πόλης και αντί για σκύλο -όπως είναι το σύνηθες- να έχει βγάλει για περίπατο τις πάπιες του. Εκείνες περπατούσαν μπροστά του και ο άνδρας κρατούσε στο άλλο χέρι του ένα κλουβί όπου θα τοποθετούσε μετά τα κατοικίδια του.

Αν και αρκετοί είδαν και φωτογράφισαν το περιστατικό, ανεβάζοντας τα αστεία «αποδεικτικά στοιχεία» σε Facebook και Twitter, υπήρξαν και άλλοι που δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Προφανώς θα είχαν δει κι άλλα περίεργα κατά καιρούς, όπως αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε μια γυναίκα να τραβά έναν δεμένο με λουρί καλοντυμένο άνδρα, ο οποίος μπουσούλαγε στο πεζοδρόμιο!

Πάντως, και όσον αφορά στις πάπιες ένας από εκείνους που. εντυπωσιάστηκαν από το «σκηνικό» ήταν ένας αρχιτέκτονας ονόματι Σαμ Τζάκσον. Το απαθανάτισε με τη φωτογραφική μηχανή του και μιλώντας στο «ITV London» τόνισε ότι «άνθρωποι ψώνιζαν στην αγορά και ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά ένας άνδρας που είχε βγάλει βόλτα τις πάπιες του και περπατούσαν έξω από το KFC, λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου». Το παράξενο για εκείνον ήταν ότι «κάποιοι δεν έδειξαν να το προσέχουν, λες και είναι κάτι που συμβαίνει κάθε Δευτέρα του Πάσχα στο Πεκαμ», τόνισε.