Πού βρέθηκες εσύ εκεί;!

Νήπιο μπήκε σε... αυτόματο μηχάνημα με παιχνίδια για να παίξει!- Δείτε τις φωτογραφίες


ΚΟΣΜΟΣ
9:54
17/04/2014
Πού βρέθηκες εσύ εκεί;!
loading

Ένα δευτερόλεπτο που μια μαμά θα πάρει το βλέμμα της από το μικρό παιδί της είναι αρκετό για να βρει το παιδί το πιο απίθανο μέρος να κρυφτεί. Έτσι μάλλον συνέβη με ένα αγόρι στη Νεμπράσκα που η μαμά του το έχασε και μετά το βρήκε… μέσα σε ένα από τα αυτόματα μηχανήματα με παιχνίδια!

Σύμφωνα με το Skynews, η μητέρα κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει πως ο γιος της εξαφανίστηκε από το διαμέρισμά τους στο Lincoln. Σχεδόν την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο Madsen's Bowling Alley, απέναντι από το διαμέρισμα της γυναίκας, κάλεσαν τις αρχές για να αναφέρουν πως ένα μικρό αγόρι είχε βρεθεί μέσα στο αυτόματο μηχάνημα να παίζει με τα παιχνίδια!

Η Rachell Hildreth, εργαζόμενη στο κέντρο μπόουλινγκ, έβγαλε φωτογραφία του αγοριού που έδειχνε χαρούμενο και συγκεντρωμένο στο παιχνίδι του.

«Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι πως μπουσούλησε μέσα από την τρύπα από όπου βγαίνουν τα παιχνίδια όταν κάποιος κερδίσει, αλλά και πάλι δείχνει κάπως απίθανο», δήλωσε.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται το μηχάνημα έσπευσε να απελευθερώσει το αγόρι που γρήγορα επέστρεψε στη μαμά του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν η πρώτη φορά στα 38 χρόνια που ασχολείται με τη δουλειά αυτή που αντιμετώπισε ένα τέτοιο περιστατικό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει