Η 62χρονη Donna Perry από τις ΗΠΑ δικάζεται με την κατηγορία πως σκότωσε τρεις γυναίκες, οι σοροί των οποίων είχαν βρεθεί κατά μήκος του ποταμού Spokane το 1990. Η γυναίκα, που έως το 2000 ήταν άνδρας και λεγόταν Douglas Perry, πριν κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου στην Ταϊλάνδη, επιμένει πως είναι αθώα και πως τους φόνους ίσως διέπραξε το αρσενικό alter ego της.

Η Perry συνελήφθη το 2012 όταν η αστυνομία κατάφερε να τη συνδέσει με τους τρεις φόνους μέσω τεστ DNA και ταυτοποίησης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η 62χρονη κατέθεσε στην αστυνομία πως όταν κάποιος αλλάζει φύλο και γίνεται από άνδρας γυναίκα, γίνεται πολύ λιγότερο βίαιος και πως εκείνη έκανε την επέμβαση αλλαγής φύλου για να αντιμετωπίσει, με μόνιμο τρόπο, τα βίαια χαρακτηριστικά της.

Μετά τη σύλληψή της η Perry είχε ρωτηθεί γιατί σταμάτησε να σκοτώνει όταν έγιναν τρία τα θύματά της. «Ο Douglas δεν σταμάτησε, η Donna το σταμάτησε», είχε πει.

«Δεν πρόκειται να παραδεχτώ πως σκότωσα οποιονδήποτε, δεν το έκανα. Η Donna δεν σκότωσε κανέναν», είχε πει. «Ο Doug το έκανε», είχε πει ο αστυνομικός και η Perry απάντησε «δεν ξέρω αν το έκανε ο Doug ή όχι, πάνε είκοσι χρόνια και δεν έχω ιδέα αν το έκανε ή όχι».

Η Perry είχε παρελθόν με την αστυνομία, με κατηγορίες για επίθεση, οπλοκατοχή, κατοχή εκρηκτικών.

Η δίκη συνεχίζεται.

Δείτε τις φωτογραφίες