Στους 9.201 οι νεκροί στη Γερμανία – 4 θάνατοι και 966 κρούσματα σε μία μέρα

Ακόμα 5 θάνατοι και 388 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ένα 24ωρο στη Λιβύη


ΚΟΣΜΟΣ
7:12
11/08/2020
Στους 9.201 οι νεκροί στη Γερμανία - 4 θάνατοι και 966 κρούσματα σε μία μέρα
1
loading

Άλλοι 4 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19 τις προηγούμενες 24 ώρες στη Γερμανία, όπου παράλληλα επιβεβαιώθηκαν 966 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στην ισχυρότερη οικονομία της ευρωζώνης ανέρχεται πλέον σε 9.201 νεκρούς επί συνόλου 217.293 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, σύμφωνα με το ινστιτούτο, που είναι ειδικευμένο στις λοιμώδεις νόσους.

Λιβύη: Πέντε θάνατοι, 388 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό σε 24 ώρες

Το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της Λιβύης ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαίωσε 388 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, εξέλιξη που αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη χώρα της βόρειας Αφρικής σε 5.929, επισήμως τουλάχιστον.

Το Κέντρο διευκρίνισε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ότι οι διαγνώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της εξέτασης των δειγμάτων 2.345 υπόπτων περιπτώσεων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακόμη πέντε ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται σε 125 ως εδώ. Παράλληλα, ακόμη 14 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν ιαθεί να φθάνει τους 724.

Το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό ανακοινώθηκε στη Λιβύη τον Μάρτιο.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης έχει καταστήσει πλέον υποχρεωτική τη χρήση μάσκας από τους πολίτες στους δημόσιους χώρους στις περιοχές υπό τον έλεγχό της, διαμηνύοντας ότι στους παραβάτες αυτής της σύστασης θα επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα.

Τα στοιχεία που ανακοινώνει το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, ένας από τους ελάχιστους θεσμούς της Λιβύης που λειτουργούν σε όλη τη χώρα, δεν πιστεύεται ότι αντανακλούν την πραγματική επιδημιολογική κατάσταση, καθώς στη χώρα επικρατεί χάος από το 2011, ενώ το σύστημα υγείας είναι ουσιαστικά διαλυμένο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar PANKO

    [...] ΜΑΝΤΟΛΕΣ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει