Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες για την υγεία του μιλώντας στη Wall Street Journal.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθάρισε ότι δεν πάσχει από Πάρκινσον και πως ο λόγος που φαίνεται σε βίντεο διστακτικά από μια ράμπα μετά από εκδήλωση στην στρατιωτική ακαδημία του West Point, είναι τα… παπούτσια του, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι’ αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι ο λόγος που παραπατούσε ήταν τα παπούτσια που φορούσε επιμένοντας ότι «τα τελευταία μέτρα τα έτρεξα και πως τα παπούτσια γλιστρούσαν».

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα ίδια παπούτσια τα φορούσε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λέγοντας στον δημοσιογράφο Μάικλ Μπέντερ «μπορώ να στα δείξω αν θέλεις».

Στην παρατήρηση, τέλος, του δημοσιογράφου της WSJ ότι οι αντίπαλοί του επικεντρώνονται στην υγεία του επειδή το ίδιο έκαναν και οι Ρεπουμπλικανοί με τον Τζο Μπαίντεν, ο Τραμπ απάντησε ότι «ε, εντάξει είμαι τέσσερα χρόνια νεότερος. Αλλά όχι, το θέμα δεν είναι η ηλικία του Μπάιντεν.

Γνωρίζω ανθρώπους που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα το μυαλό των οποίων είναι τόσο κοφτερό όσο όταν ήταν 25 ετών».