Είναι 90 χρονών, παίζει 39 χρόνια βιντεοπαιχνίδια και μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες

Η Χαμάκο Μόρι έχει 150.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube


ΚΟΣΜΟΣ
11:16
19/05/2020
Είναι 90 χρονών, παίζει 39 χρόνια βιντεοπαιχνίδια και μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες
loading

Τη λένε Χαμάκο Μόρι, είναι 90 ετών και έχει ένα μεγάλο πάθος: τα βιντεοπαιχνίδια. Τώρα πλέον το όνομά της βρίσκεται και στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερης ηλικίας video game streamer.

Η Μόρι, η οποία παίζει εδώ 39 χρόνια βιντεοπαιχνίδια, έχει συλλέξει έναν σημαντικό αριθμό video games που εκτείνονται από τη δεκαετία του '80 έως σήμερα.

Και μπορεί η Nintendo 64 να παραμένει μία από τις αγαπημένες της κονσόλες όλων των εποχών, αυτή τη στιγμή όμως δοκιμάζεται σε αρκετούς τίτλους του PlayStation 4 και αναφέρει ότι το Grand Theft Auto 5 είναι ένα από τα αγαπημένα της παιχνίδια.

«Τα καινούρια παιχνίδια δράσης είναι θεαματικά οπτικά και συχνά χρησιμοποιούν ηθοποιούς για χαρακτήρες. Γι 'αυτό έχω πραγματικά εμμονή με αυτά τώρα» εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε πώς ανακάλυψε τον κόσμο των video games, η 90χρονη απάντησε: «Αισθάνθηκα ότι αν άρχιζα να παίζω παιχνίδια, η ζωή θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα και δεν θα αναγκαζόμουν να σκέφτομαι περιττά πράγματα. Χαίρομαι που ζω μέχρι αυτήν την ηλικία και χαίρομαι που έμαθα πώς να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Απολαμβάνω τη ζωή».

Η Χαμάκο Μόρι γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1930 και έχει περισσότερους από 150.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο λόγος για τον οποίο άρχισε να ανεβάζει video games στο YouTube ήταν επειδή ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία του παιχνιδιού με άλλους.

«Είναι τόσο σπατάλη χρόνου, αν είμαι η μόνη που το απολαμβάνω» ανέφερε η Χαμάκο Μόρι, η οποία προσπαθεί να δημοσιεύει τρία ή τέσσερα βίντεο τον μήνα και, όπως λέει, συγκινείται από τα στοργικά σχόλια των θαυμαστών της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει