Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, όταν βρέθηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του Πάντι Μπάουντεν στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο και την εντόπισε νεκρή.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Πάντι Μπάουντεν και όπως αναμεταδίδει η DailyMail, η άτυχη γυναίκα πέθανε σε ένα «τραγικό ατύχημα».

Ο Μπρους Ντίκινσον και η Πάντι Μπάουντεν έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους τον περασμένο Νοέμβριο, έπειτα από 29 χρόνια έγγαμου βίου και αφού απέκτησαν τρία παιδιά.

Σε δήλωση του, ο Ντίκινσον είπε: «Πρόκειται για μια τρομερή τραγωδία που φαίνεται να είναι ένα τραγικό ατύχημα. Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν, Κιά και εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Από σεβασμό στην Πάντυ δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη και οδυνηρή στιγμή για την οικογένειά μας».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ασθενοφόρο κλήθηκε στις 9.42 το πρωί και έφτασε δυο λεπτά από τη κλήση και επιβεβαίωσε πως η πρώην σύζυγος του Μπρους Ντίκινσον ήταν νεκρή. «Δυστυχώς, ο ασθενής είχε ήδη πεθάνει» ανέφερε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου.