Μηδενικοί θάνατοι και κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ταϊλάνδη

Χαλαρώνουν τα μέτρα - Ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα


ΚΟΣΜΟΣ
10:21
16/05/2020
Μηδενικοί θάνατοι και κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ταϊλάνδη
1
loading

Η Ταϊλάνδη ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν καταγράφηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού ή θάνατοι από Covid-19 στη χώρα το 24ωρο που πέρασε, καθώς η χώρα έχει αρχίσει να ξανανοίγει επιχειρήσεις και να χαλαρώνει περιορισμούς που έχει επιβάλλει.

«Σήμερα υπάρχουν δύο μηδενικά (...) ευχαριστούμε όλους τους Ταϊλανδούς για την συνεργασία τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού Κέντρου Διαχείρισης της Κρίσης με την Covid-19, Ταουισίν Ουισανουγιοτίν.

Πρόκειται για την δεύτερη ημέρα από τις 9 Μαρτίου που η χώρα δεν καταγράφει νέα κρούσματα.

Η Ταϊλάνδη θα επιτρέψει αύριο Κυριακή να ξανανοίξουν εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα. Επίσης θα μειώσει την διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας τη νύχτα κατά μία ώρα, δηλαδή θα ισχύει από τις 23:00 ως τις 04:00, ενώ ως σήμερα ισχύει από τις 22:00 ως τις 04:00.

Η Ταϊλάνδη έχει καταγράψει συνολικά 3.025 κρούσματα νέου κορονοϊού και 56 θανάτους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Αυτή μάλιστα, είναι επιτυχία. Με εξαπλάσιο πληθυσμό από της Ελλάδας, μόλις 56 θανάτους, και ανοίγουν τώρα που μηδένισαν τα νέα κρούσματα και τους θανάτους. Και για να μην λέμε μόνο για την Ταϊλάνδη, πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα και στη Ν. Ζηλανδία που επίσης μηδένισε τα νέα κρούσματα και θανάτους, με μόλις 3 νοσηλευόμενους και μόνο 49 ενεργά κρούσματα, ενώ είχαν 21 θανάτους από τον ιό συνολικά. Μπορεί να έχουν τον μισό πληθυσμό από μας αλλά ήταν εντυπωσιακό αυτό που πέτυχαν. Ελπίζω να μην χύσουμε το γάλα τελευταία στιγμή και να καταφέρουμε σύντομα να γίνουμε κι εμείς σαν αυτές τις χώρες, ελεύθεροι από κορωνοϊό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει