Η Ταϊλάνδη κατέγραψε 53 νέα κρούσματα κορονοϊού και τον θάνατο ενός 48χρονου Ταϊλανδού, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον ιό μαζί με άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του.

Από τα νέα κρούσματα, τα τρία συνδέονταν με προηγούμενα, για ένα δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποια σχέση με άλλα γνωστά και 42 αφορούν οικονομικούς μετανάστες που βρίσκονται σε καραντίνα σε δομή μεταναστών στην νότια επαρχία Σόνγκχλα.

Επίσης επτά από τα νέα κρούσματα διαγνώσθηκαν στην νότια επαρχία Γιάλα, όπου οι αρχές έχουν αρχίσει εντατική εξέταση του πληθυσμού λόγω των υψηλών ποσοστών Covid-19 που παρατηρήθηκαν εκεί, δήλωσε ο Ταουισίν Ουισανουγιοτίν που είναι εκπρόσωπος του κυβερνητικού Κέντρου Διαχείρισης της Κρίσης με την Covid-19.

Από τον Ιανουάριο που ξέσπασε ο νέος κορονοϊός στη χώρα, η Ταϊλάνδη έχει καταγράψει συνολικά 2.907 κρούσματα και 51 θανάτους, ενώ 2.547 ασθενείς έχουν αναρρώσει και επιστρέψει στα σπίτια τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.