Πολλοί είναι οι μεγάλοι σε ηλικία συνάνθρωποί μας που αυτό το διάστημα έχουν χάσει μια από τις μεγάλες χαρές της ζωής τους, που είναι τα δύο φορές παιδιά τους -όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός- τα εγγόνια τους. Ειδικά οι αγκαλιές και τα φιλιά με τα πιτσιρίκια για τις γιαγιάδες και τους παππούδες απαγορεύονται λόγω κορονοϊού, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν εναλλακτικές.

Αυτό αποδεικνύει μια μικρούλα από το Νάσβιλ του Τενεσί, η οποία βρήκε έναν νέο τρόπο για να περάσει λίγο χρόνο με τον παππού της. Η μητέρα της πιτσιρίκας Κίρα, Σερί Νίλεϊ, έγραψε στο Facebook πως οι γονείς της ζουν απέναντί τους και πως συνηθίζουν να περνούν πολύ χρόνο όλοι μαζί.

«Η Κίρα λατρεύει τον παππού της και τώρα έχουν ξεκινήσει καθημερινά να χορεύουν από απόσταση, αφού ο κορωνοϊός τους κρατάει μακριά. Ο μπαμπάς μου θα γίνει 81 ετών τον επόμενο μήνα και δεν τον έχω ξαναδεί να χορεύει, αλλά πραγματικά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και ορισμένες πολύ σπέσιαλ φιγούρες», έγραψε η Σέρι.

Tο βίντεο που ανάρτησε η μητέρα της Κίρα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στους χρήστες. Σε αυτό φαίνεται η μικρή να χορεύει στους ρυθμούς του «ABC» των The Jackson Five, με τον 81χρονο να παίρνει τη… σκυτάλη, αλλά να μην τα καταφέρνει το ίδιο καλά, με αποτέλεσμα η 6χρονη να ξεσπάσει σε γέλια. Η ίδια δείχνει το πώς πρέπει να γίνει, κάτι που αρχίζει να κάνει και ο παππούς της την ακολούθησε.