Κοιμόταν επί ένα ολόκληρο χρόνο στο ίδιο κρεβάτι με τον νεκρό της άνδρα που είχε πλέον μουμιοποιηθεί και έτρωγε με το κουφάρι του σκύλου τους δίπλα από το τραπέζι…

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στο Βέλγιο και στην πόλη Άντερλεχτ, μόλις ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήγε να παραδώσει την αίτηση έξωσης στην ενοικιάστρια που δεν είχε πληρώσει ενοίκιο επί ένα χρόνο και δεν ήθελε να φύγει από την κατοικία.

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, οι γείτονες παραπονούνταν επί μήνες για την μυρωδιά που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι, αλλά νόμιζαν πως προερχόταν από τα σκουπίδια.

Γνώριζαν πως το σπίτι ενοικιαζόταν επί δέκα χρόνια από την 69χρονη γυναίκα και τον 73χρονο άνδρα της που δεν τον είχαν δει τον τελευταίο χρόνο…

Κανείς δεν υποπτεύτηκε τίποτα μέχρι την μακάβρια ανακάλυψη…

Ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε με την αστυνομία και την αίτηση έξωσης στο χέρι και μόλις μπήκε στο σπίτι η άσχημη μυρωδιά τους έσπασε τη μύτη. Ερευνώντας το σπίτι ανακάλυψαν τον μουμιοποιημένο νεκρό άνδρα στο κρεβάτι και το νεκρό σκύλο τους στην τραπεζαρία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο άνδρας πέθανε στον ύπνο του μάλλον λόγω του άσθματος που τον ενοχλούσε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η γυναίκα κλείστηκε σε ψυχιατρείο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.