Ξεπέρασαν τα 100.000 τα κρούσματα του νέου κορονοϊού σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Παρατηρητήριο για τον ιό του πανεπιστημίου «Johns Hopkins». Παράλληλα, έγινε γνωστό πως οι νεκροί είναι παραπάνω από 3.400, ενώ τουλάχιστον περισσότεροι από 55.000 άνθρωποι έχουν γίνει καλά.

Παρά τα ανησυχητικά στοιχεία, φαίνεται ότι κάποιοι βρίσκουν τον κορονοϊό ερεθιστικό, καθώς πλέον στις πορνογραφικές σελίδες σαρώνουν τα βίντεο με το συγκεκριμένο θέμα. Είναι χαρακτηριστικό πως στην ιστοσελίδα PornHub η αναζήτηση με τον όρο «coronavirus» βγάζει περισσότερα από 100 αποτελέσματα, ενώ το search στο «corona virus» πλησιάζει τα 300!

Βεβαίως, δεν είναι όλα τα βίντεο σχετικά με το θέμα, καθώς πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να αποσπάσουν κάποια «κλικς», παρόλα αυτά και αυτού του είδους η ιδιότυπη… ίωση δείχνει να εξαπλώνεται με μεγάλο ρυθμό.

Τα βίντεο που έχουν πράγματι σχέση με τον κορονοϊό περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- στολές προστασίας, μάσκες και σκηνές σεξ σε νοσοκομεία και άλλους χώρους -ή ακόμη και στην καραντίνα. Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, κάποιοι από τους τίτλους αυτών των βίντεο είναι κάτι παραπάνω από ευφάνταστοι, με τους δημιουργούς τους να παίζουν… μπάλα σε υψηλό επίπεδο και σε αυτό το «γήπεδο».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα ζευγάρι με το ψευδώνυμο Spicy x Rice, που ανέβασε το βίντεο «Πράκτορας Εξετάζει Γυναίκα για Κορονοϊό». Η πρωταγωνίστρια, η Spicy, μίλησε στο Vice και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί που κάνουν τον φονικό ιό ελκυστικό. «Το κοινό ελκύεται από το πορνό με θέμα τον COVID-19. Είναι σαν αυτούς που φοβούνται πολύ, αλλά βλέπουν ταινίες τρόμου. Όλοι μας αναζητούμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί. Είναι κάτι μυστηριώδες, που αυτήν την περίοδο φοβίζει τον κόσμο».

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι πως η πορνογραφική βιομηχανία, η οποία έχει τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο, βρήκε ακόμη ένα αντικείμενο για να επεκτείνει τη δραστηριότητά της.