Μπορεί ο 9χρονος Quaden Bayles να έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο με το σοκαριστικό βίντεο που τον έδειχνε να σπαράζει, έχοντας πέσει για ακόμα μία φορά θύμα bullying, η αδελφή του ωστόσο είναι γνωστή για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Η Guyala, αφοσιωμένη ακτιβίστρια για τους αβορίγινες της Αυστραλίας, χρησιμοποίησε το Instagram για να υποστηρίξει τον μικρό της αδελφό και να βάλει στη θέση τους τους ανθρώπους που του προκάλεσαν τόσο πόνο.

«Λέω γ@@@ τους bullies και τους haters! Είσαι το πιο κουλ, το πιο έξυπνο, το πιο δυνατό και το πιο γλυκό παιδί που ξέρω» έγραψε για τον 9χρονο αδελφό της, που πάσχει από αχονδροπλασία και υφίσταται bullying επειδή είναι νάνος.

Η 20χρονη, που εργάζεται ως μοντέλο, έχει δώσει τον δικό της αγώνα για να τερματιστεί ο εορτασμός της Ημέρας της Αυστραλίας, της εθνικής γιορτής που τιμά την άφιξη του πρώτου στόλου των βρετανικών πλοίων στη χώρα το 1788. Ορισμένοι την αποκαλούν όχι Ημέρα της Αυστραλίας αλλά Ημέρα της Εισβολής. Τον προηγούμενο μήνα, όπως γράφει η New York Post, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ζητούσε ο εορτασμός να καταργηθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Keep moving forward, never look back and love your whole self! Love your rolls, we all have them! Love your stretch marks, they’re beautiful! We all come in different shapes and sizes, so flaunt it if you’ve got it! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guyala Bayles (@guyala_lala) στις

Η Guyala και ο Quaden ανήκουν σε οικογένεια ακτιβιστών. Ο παππούς τους Tiga Bayles και η προγιαγιά τους «Aunty Maureen» Watson ήταν επίσης φημισμένοι αβορίγινες ακτιβιστές που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα των Αβορίγινων.

Το βίντεο του Quaden προκάλεσε την προσοχή ολόκληρου του κόσμου και μέσω GoFundMe συγκεντρώθηκαν χιλιάδες δολάρια προκειμένου η οικογένεια να καταφέρει να ταξιδέψει στη Ντίσνεϊλαντ. Διασημότητες όπως ο Χιου Τζάκμαν αλλά και πολλοί απλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον 9χρονο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στο πλευρό της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι.