Έξαλλος έγινε ένας πατέρας με το ξενοδοχείο όπου θα έμενε στο Σακραμέντο των ΗΠΑ από το γεγονός ότι «κάτω από τη μύτη του» θα λάμβανε χώρα ένα όργιο 1.000 ατόμων. Χωρίς βεβαίως οι υπόλοιποι πελάτες να γνωρίζουν το παραμικρό για το πικάντικο δρώμενο.

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών είχε σχεδιάσει να μείνει στο ξενοδοχείο για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και ανακάλυψε ότι ένα ιδιαίτερο γιορτινό πάρτι θα γινόταν παράλληλα.

«Άνθρωποι που ξοδεύουν χρήματα για να μείνουν στο ξενοδοχείο πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη τους, ειδικά αν έχουν οικογένειες», δήλωσε ο πατέρας σε τηλεοπτικό σταθμό, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο πατέρας υποστηρίζει πως «δεν έχει πρόβλημα με όσα κάνουν οι άνθρωποι», αλλά ότι εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι τα ξενοδοχείο δεν είχε ενημερώσει τους πελάτες και αρνήθηκε να του επιστρέψει τα χρήματα όταν εκείνος έμαθε για το πάρτι με τους sex swingers.

Μάλιστα, ο άντρας ανέφερε ότι έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο και αποφάσισε να εκφράσει τη δυσφορία του σε μια έρευνα πελατών. «Ρωτούσαν αν με βοήθησαν και απάντησα “όχι δεν με βοηθήσατε. Δεν μου δίνετε πίσω τα χρήματά μου”».