Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση παιδοφιλίας στο Κολοράντο, με έναν 34χρονο να κατηγορείται πως σκότωσε ένα 9χρονο κορίτσι με χλωροφόρμιο, ενώ προσπαθούσε να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Ο Jeff Beagley κάλεσε την Άμεση Δράση όταν εντόπισε το κοριτσάκι νεκρό, στις 9 Νοεμβρίου. Τα ουρλιαχτά του ξύπνησαν τη μητέρα του κοριτσιού, που κοιμόταν σε άλλο σημείο του σπιτιού, όπως αναφέρει η New York Post.

Το κορίτσι πέθανε επί τόπου και αργότερα διαπιστώθηκε πως η αιτία θανάτου ήταν μοιραία δόση χλωροφόρμιου από το στόμα. Η ουσία χρησιμοποιείται συχνά για να αναισθητοποιείται το θύμα, όταν επιχειρείται σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Αστυνομικοί βρήκαν λίγο αργότερα ένα μπουκάλι χλωροφόρμιο τυλιγμένο σε ένα ύφασμα σε μια αυτοσχέδια σκηνή, μέσα σε μία καλύβα με υπολογιστές και κάμερες. Ανακάλυψαν επίσης ένα σημείο με κουβέρτες και μαξιλάρια, όπου υπήρχε και θέρμανση.

Στο σημείο υπήρχαν επίσης σεξουαλικά παιχνίδια, μάσκες και λιπαντικά, ενώ βρέθηκαν και σταγόνες αίματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ένα στικάκι με πορνογραφικό υλικό με παιδιά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα βρέθηκαν 1.120 φωτογραφίες και 73 βίντεο, κάποια από τα οποία φαίνεται να είχαν βγει από κρυμμένη κάμερα.

Κάποιες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο περιλάμβαναν το 9χρονο θύμα.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, απεικονίζονταν ενήλικοι άνδρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ανήλικα κορίτσια, με το πρόσωπο του Beagley να αντικαθιστά αυτό των δραστών.

Ο Beagley παραδέχθηκε πως είχε αγοράσει το χλωροφόρμιο, αλλά επέμεινε πως ήταν για την παρασκευή βιομηχανικής κάνναβης. Αρνήθηκε πως γνώριζε τι περιείχαν οι υπολογιστές και το στικάκι και αρνήθηκε πως υπήρχε σεξουαλική δραστηριότητα μέσα στην καλύβα.

Ο Beagley αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και θανατηφόρα κακοποίηση παιδιού, σεξουαλική επίθεση σε βάρος παιδιού, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού και παραβίαση ιδιωτικότητας για σεξουαλική ικανοποίηση.

Ο 34χρονος κρατείται χωρίς εγγύηση στο Κολοράντο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στις 31 Δεκεμβρίου.