Προειδοποίηση Μακρόν σε Βρετανία: Μετά το Brexit θα χαθεί η πρόσβαση στην αγορά της ΕΕ

«Μη γίνει αθέμιτος ανταγωνιστής»


ΚΟΣΜΟΣ
17:21
13/12/2019
Προειδοποίηση Μακρόν σε Βρετανία: Μετά το Brexit θα χαθεί η πρόσβαση στην αγορά της ΕΕ
2
loading

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προειδοποίησε σήμερα τη Βρετανία ότι όσο περισσότερο επιλέξει να απορυθμίσει την οικονομία της μετά το Brexit, τόσο περισσότερο θα χάσει την πρόσβασή της στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν νομίζω ότι μπορείτε να έχετε μια ισχυρή σχέση με την ενιαία αγορά της Ευρώπης, με ουσιαστικές ρυθμιστικές διαφορές σε ό,τι αφορά τους κλιματικούς, περιβαλλοντικούς, οικονομικούς ή κοινωνικούς κανονισμούς. Αυτό δεν ισχύει», δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα ο κ. Μακρόν Γάλλος κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο να μην γίνει ένας «αθέμιτος ανταγωνιστής» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Brexit, το οποίο προβλέπεται για τις 31 Ιανουαρίου.

«Η ευχή μου είναι το Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει μια χώρα σύμμαχος, φίλη και πολύ κοντινός εταίρος. Η προϋπόθεση είναι να καθοριστούν οι κανόνες μιας πιστής σχέσης… δεν θέλουμε να γίνει αθέμιτος ανταγωνιστής», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Και φυσικα

    Αυτοι μάλλον δεν κατάλαβαν τι θα γίνει μετά. Πιστεύουν αυτόν τον Αχτενιστο.

  2. avatar John From NY

    Σας καίει μην φύγει και υποτιμήσει το νόμισμα και τρέφεται να προλάβετε. Γι αυτό μας θέλετε πρόβατα μέσα στην ΕΕ. Γιατί άμα βγούμε τότε γίνουμε ανταγωνιστικοί και θα χάσετε εξαγωγές και τουρισμό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει